Facebook Pixel
refurbished

iPhone 11 64GB

Only 3 left
 
iPhone 11 64GB 100% batterihälsa Black3
- 810,00 kr
Från 5 190,00 kr Ordinarie pris 6 000,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 11 - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 11 är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 11s avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad konfiguration med dubbla linser och förbättrade möjligheter för svagt ljus, omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och färgstarka.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 11 drivs av A13 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 11:s Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag: iPhone 11 är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone 11 sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och lyft din vardag med iPhone 11 - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära.

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

6.1" Liquid Retina LCD-skärm och True Tone
Dubbel 12 Mpix kamera med ultravinkel och vidvinkel, porträttläge samt 4K-video upp till 60 fps
12 Mpix TrueDepth
64 GB, 128 GB, 256 GB
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A13 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 3110 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
150.9 x 75.7 x 8.3 mm / 194 g
Skriv din egen recension
Ditt betyg