Facebook Pixel
refurbished

iPhone 11 64GB

Only 2 left
 
iPhone 11 64GB 100% batterihälsa Svart1
iPhone 11 64GB 100% batterihälsa Vit1
- 500,00 kr
Från 3 490,00 kr Ordinarie pris 3 990,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 11 - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 11 är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 11s avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad konfiguration med dubbla linser och förbättrade möjligheter för svagt ljus, omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och färgstarka.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 11 drivs av A13 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 11:s Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag: iPhone 11 är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone 11 sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och lyft din vardag med iPhone 11 - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära.

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Ja, iPhone 11 kan uppdateras till den senaste versionen av iOS, som för närvarande är iOS 17.3.1.

Published in: Faq

Även om det inte är det senaste chippet, erbjuder A13 Bionic i iPhone 11 fortfarande bra prestanda för de flesta vardagliga uppgifter. Du kan uppleva långsammare prestanda i krävande spel eller tung multitasking.

Published in: Faq

Nej, iPhone 11-serien stöder inte 5G-anslutning.

Published in: Faq

Tänk på din budget och dina behov. iPhone 11 är den mest prisvärda, medan Pro-modellerna erbjuder bättre kameror, skärmar och batteritid. Pro Max har en större skärm och batteri.

Published in: Faq

iPhone 12 har ett snabbare A14 Bionic-chip, 5G-stöd och ett lite bättre kamerasystem. Men iPhone 11 är fortfarande ett bra alternativ om du prioriterar överkomliga priser och inte behöver de uppgraderade funktionerna.

Published in: Faq

Ja, iPhone 11-serien är kvalificerad för iOS 17-uppdateringar, vilket säkerställer fortsatt säkerhet och tillgång till funktioner.

Published in: Faq

Bland de tre har iPhone XR den längsta batteritiden, följt av iPhone 11 och sedan iPhone XS. Medan XS har den mest kraftfulla processorn, bidrar XR:s större batterikapacitet och något mindre krävande display till dess fördel i batteritid.

Published in: Faq

SE (2nd gen): Most affordable, powerful chip, but smaller screen & older design.
XR: Larger display, Face ID, good battery, but slightly less powerful chip.
11: Best balance of features, dual rear cameras, longest battery life, but pricier.

Best value depends on your needs:

Tight budget: SE (2nd gen)
Larger screen & Face ID: XR
Best overall: iPhone 11

Read more
Published in: Faq
6.1" Liquid Retina LCD-skärm och True Tone
Dubbel 12 Mpix kamera med ultravinkel och vidvinkel, porträttläge samt 4K-video upp till 60 fps
12 Mpix TrueDepth
64 GB, 128 GB, 256 GB
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A13 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 3110 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
150.9 x 75.7 x 8.3 mm / 194 g