Facebook Pixel
refurbished

iPhone 11 Pro 256GB

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 11 Pro - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 11 Pro är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 11 Pros avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad trippellinsuppsättning och förbättrade funktioner för svagt ljus, omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och livfulla färger.

Oöverträffad prestanda:

Drivs av A13 Bionic-chippet, iPhone 11 Pro erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 11 Pros Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone 11 Pro är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone 11 Pro sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och förbättra din vardag med iPhone 11 Pro - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära

 

Enhet är som ny, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Nej, iPhone 11-serien stöder inte 5G-anslutning.

Published in: Faq

Tänk på din budget och dina behov. iPhone 11 är den mest prisvärda, medan Pro-modellerna erbjuder bättre kameror, skärmar och batteritid. Pro Max har en större skärm och batteri.

Published in: Faq

Ja, iPhone 11-serien är kvalificerad för iOS 17-uppdateringar, vilket säkerställer fortsatt säkerhet och tillgång till funktioner.

Published in: Faq

Både iPhone 11 Pro och 11 Pro Max använder en Super Retina XDR OLED-skärm, känd för sin utmärkta kontrast, breda färgomfång och höga ljusstyrka.

Published in: Faq

iPhone 11 Pro och 11 Pro Max använder ett TrueDepth-kamerasystem för säker ansiktsigenkänning för att låsa upp telefonen och auktorisera Apple Pay-transaktioner.

Published in: Faq
5,8” Super Retina XDR och True Tone
Trippel 12 Mpix kamera med ultravinkel och vidvinkel, porträttläge samt 4K-video upp till 60 fps
12 Mpix TrueDepth
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A13 Bionic‐chip
Dubbla sim-kort (nano och esim)
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
144,0 x 71,4 x 8,1 mm