Facebook Pixel
refurbished

iPhone 11 Pro Max 64GB

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 11 Pro Max - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 11 Pro Max är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 11 Pro Maxs avancerade kamerasystem ser till att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad trippellinsuppsättning och förbättrade funktioner för svagt ljus, omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och livfulla färger.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 11 Pro Max drivs av A13 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 11 Pro Max Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone 11 Pro Max är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone 11 Pro Max sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och lyft din vardag med iPhone 11 Pro Max - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

6.5” Super Retina OLED-skärm med HDR och True Tone
Trippel 12 megapixels kamera med ultravinkel och vidvinkel, porträttläge samt 4K-video upp till 60 fps
12 Mpix TrueDepth
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A13 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 3969 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
Skriv din egen recension
Ditt betyg