Facebook Pixel
refurbished

iPhone 12 Pro Max 256GB

Only 1 left
 
iPhone 12 Pro Max 256GB 85% batterihälsa Guld1
- 1 000,00 kr
Från 7 890,00 kr Ordinarie pris 8 890,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Kraften av Innovation med iPhone 12 Pro Max - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 12 Pro Max är ett mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar denna enhet elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 12 Pro Max's avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad trippellinsuppsättning och förbättrade funktioner för svagt ljus, omdefinierar denna kamera fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och livfulla färger.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 12 Pro Max drivs av A14 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Denna enhet hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 12 Pro Max's Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Stöttad av säkerhet:

Med Apples rykte för kvalitet och innovation kommer iPhone 12 Pro Max med en pålitlig garanti och enastående kundsupport. Lita på ett varumärke som står bakom sina produkter och ger dig försäkran om att din investering är väl skyddad.

Förbättra din upplevelse:

iPhone 12 Pro Max är mer än bara en enhet; det är en portal till en värld av oändliga möjligheter. Från sin fantastiska design till dess toppmoderna funktioner ger denna telefon dig möjlighet att fånga, skapa och ansluta på sätt du aldrig trodde var möjligt. Upptäck klimatet av innovation och excellens med iPhone 12 Pro Max - ett mästerverk som lyfter tekniken till en konstform.

Förbättra din smartphoneupplevelse med iPhone 12 Pro Max. Fördjupa dig i dess mästerligt utformade design, fånga minnen med precision, upplev överlägsen prestanda och njut av självförtroendet med de senaste säkerhetsfunktionerna. Upptäck innovation när den är som bäst med iPhone 12 Pro Max - där spetskompetens möter teknik

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg
6.7” Super Retina XDR och True Tone
Pro 12MP kamerasystem
12 Mpix TrueDepth
128 GB, 256 GB, 512 GB
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A14 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
5G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 3687 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
160.8 x 78.1 x 7.4 mm / 228 g