Facebook Pixel
refurbished

iPhone 13 128GB

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 13 - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 13 är ett sant bevis på Apples engagemang för design och funktionalitet. Noggrant utformad i kombination med sömlösa premiummaterial för att skapa en enhet som inte bara är visuellt slående utan också extremt praktisk. Denna eleganta design representerar Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst.

Fånga livets ögonblick:

Med iPhone 13s avancerade kamerasystem kan du enkelt fånga livets mest älskade ögonblick med fantastiska detaljer. Kamerans innovativa funktioner, inklusive förbättrade funktioner i svagt ljus och intuitiva kontroller, omdefinierar konsten att fotografera. Oavsett om det är ett panoramalandskap eller ett riktigt porträtt ser iPhone 13 till att dina minnen bevaras i imponerande klarhet.

Självklar prestanda:

iPhone 13 drivs av det senaste A15 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Växla smidigt mellan uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda utan att kompromissa med batteritiden. Den här enheten anpassar sig sömlöst till din dynamiska livsstil och förbättrar din produktivitet och underhållningsupplevelser.

Säker bekvämlighet med Face ID:

Din integritet är av största vikt, och iPhone 13:s Face ID-teknik säkerställer att din enhet är skyddad utan att kompromissa med användarvänligheten. Lås upp din telefon utan problem, auktorisera säkra transaktioner och få tillgång till appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem ger både smidig bekvämlighet och förstklassig säkerhet i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone 13 är mer än en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin sömlösa blandning av stil, prestanda och säkerhet blir iPhone 13 och en förlängning av din unika personlighet och ambitioner. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och gör varje ögonblick extraordinärt med iPhone 13 - där innovation förvandlar det vanliga till det exceptionella

 
Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning
Skriv din egen recension
Ditt betyg

Ja, den stöder både sub-6GHz och mmWave 5G (beroende på modell och operatör)

Published in: Faq

A15 Bionic-chippet i iPhone 13 är definitivt snabbare än tidigare modeller, och erbjuder förbättringar i både CPU- och GPU-prestanda, såväl som i maskininlärningsuppgifter

Published in: Faq

iPhone 13 lyser starkare: större sensor, stabilisering i alla modeller gör att bilder i svagt ljus fräser. Pro-modeller låser upp konstnärlig video med suddiga effekter och proffsinspelning. Dessutom ökar snabbare bearbetning alla foton och låter dig anpassa stilar.

Published in: Faq

iPhone 13 och 13 Mini har Standard vs Super Retina XDR-skärmar, iPhone 13 Pro och Pro Max-modeller har ProMotion variabel uppdateringsfrekvens (120Hz).

Published in: Faq

Ett års begränsad garanti för maskin- och mjukvarufel.

Published in: Faq
6.1” Super Retina XDR och True Tone
Dubbla 12MP kamerasystem
12 Mpix TrueDepth
128 GB, 256 GB, 512 GB
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A15 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
5G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 3265 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
146.7 x 71.5 x 7.65 mm / 174 g