Facebook Pixel
refurbished

iPhone X 64GB

Only 1 left
 
iPhone X 64GB 100% batterihälsa Silver1
- 500,00 kr
Från 2 690,00 kr Ordinarie pris 3 190,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone X - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone X är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone X:s avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en inställning med dubbla linser och förbättrade funktioner för porträttläge omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och djup.

Oöverträffad prestanda:

iPhone X drivs av A11 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone X:s Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone X är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone X sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och lyft din vardag med iPhone X - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg
Kontrollera ditt lagringsutrymme: Gå till Inställningar > Allmänt > [Enhet] Lagring. Sikta på minst 1 GB ledigt utrymme.Ladda bort oanvända appar: Om du laddar ner en app tas själva appen bort men behåller dess data, så att du kan installera om den senare. Gå till Inställningar > Allmänt > iPhone-lagring, tryck på en app och välj "Ladda ner app".Ta bort onödiga filer: Foton, videor och musik kan ta mycket plats. Granska dina media och radera det du inte längre... Read more
Published in: Faq

Aktivera lågenergiläge: Detta minskar tillfälligt prestandan för betydande batteribesparingar.
Justera skärmens ljusstyrka: Att sänka ljusstyrkan förbrukar mindre ström. Använd Auto-ljusstyrka för automatiska justeringar.
Hantera bakgrundsappuppdatering: Begränsa appar som uppdateras i bakgrunden för att minimera batteriförbrukningen.
Identifiera batterisvin: Kontrollera batteriinställningarna för att se vilka appar som använder mest ström och justera deras användning.

Read more
Published in: Faq
5,8” Super Retina OLED-skärm med HDR och True Tone
Dubbel 12 MP-kamera med optisk bildstabilisering, porträttläge och porträttljus samt 4K-video upp till 60 fps
5,8” Super Retina OLED-skärm med HDR och True Tone
Dubbel 12 MP-kamera med optisk bildstabilisering, porträttläge och porträttljus samt 4K-video upp till 60 fps
7 Mpix
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A11 Bionic‐chip
Nano SIM
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 2716 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
143.6 x 70.9 x 7.7 mm / 174 g