Facebook Pixel
-33.44%new

iPhone X/XS Plånboksfodral Magnet Rvelon - Guldbrun

✓ 4 kortfack (1 kontantfack)
✓ Avtagbart skal
✓ Magnetiskt lås
✓ Veganskt material
SKU
4895225822355
- 100,00 kr
Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

 
Ett plånboksfodral till din iPhone X/XS som håller en förstklassig standard baserat på hållbarhet, funktion och sin stilrena design. Tack vare sitt helt veganska PU läder uppfyller detta plånboksfodral inte bara sin hållbarhet utan även en design som osar lyx. Denna produkt är utformad efter att bära de optimala funktioner såsom 3 kortfack på insidan med ett extra bakom de ordinarie.

Detta plånboksfodral har även ett utfällbart kortfack som snyggt gömmer sig på plånbokens framsida. Med sin funktion utformad efter ett praktiskt användande så slipper du öppna plånboken för att komma åt dina mest nyttjade kort. Här kan du till exempel placera ditt betalkort som du enkelt kan använda vid köp genom att smidigt fälla ut korthållaren för att sedan blippa.

Inte nog med sin praktiska lösningar för sina korthållare så har detta plånboksfodral också ett så kallat “Flip Stand” vilket innebär att du kan använda plånboken som ett stativ för din iPhone X/XS om du tex vill kolla på film eller helt enkelt behöver ha telefon i ett vinklat läge.

Flip Stand plånboksfodralet är ett utmärkt alternativ till din iPhone X/XS när du även vill skydda din skärm mot eventuella tapp då plånboken stängs över skärmen och den starka magneten håller allting på plats. Inte nog med skyddet för skärmen så sitter telefonen i ett case inuti plånboken som omfamnas av det dämpande materialet TPU. Materialet är chockabsorberande, vilket gör att din telefon blir ännu bättre skyddad mot stötar.
 
Enheten är ny, 100% garanti, 30 dagars öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klar betalning
SKU#: 4895225822355
Skriv din egen recension
Ditt betyg