Facebook Pixel
-33.44%new

iPhone X/XS Plånboksfodral Genuint Läder RV - Svart

✓ Genuint läder
✓ 4 kortfack (1 kontantfack)
✓ Magnetiskt lås
✓ Samtal medans plånboken är stängd

SKU
4895225818860
- 100,00 kr
Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

 

Ett plånboksfodral till din iPhoneX/XS som håller en förstklassig standard baserat på hållbarhet, funktion och sin stilrena design. Tack vare sitt genuina läder uppfyller detta plånboksfodral inte bara sin hållbarhet utan även en design som osar lyx. Detta plånboksfodral är utformad efter att bära de optimala funktioner såsom 3 kortfack på insidan med ett extra bakom de ordinarie och en stark magnet som håller plånboken stängd och säkrad.

Plånboksfodralet skapat för din iPhone X/XS är ett utmärkt alternativ när du även vill skydda din skärm mot eventuella tapp då plånboken stängs över skärmen och den starka magneten håller din iPhone och dina kort på plats. Tack vare de utskurna hålen vid högtalaren kan du smidigt prata i telefonen genom att ha plånboksfodralet stängt. Inte nog med funktion och skydd för din iPhone X/XS så sitter telefonen i ett case inuti plånboken som omfamnas av det dämpande materialet TPU. Materialet är chockabsorberande, vilket gör att din telefon blir ännu bättre skyddad mot stötar.

Här lämnar vi inga marginaler åt slumpen, passformen för caset och din iPhone X/XS är som handen i handsken. Ett perfekt val för dig som helt enkelt vill ha ett genuint plånboksfodral som håller hög kvalié med de mest nödvändiga funktioner.

Enheten är ny, 100% garanti, 30 dagars öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klar betalning
SKU#: 4895225818860
Skriv din egen recension
Ditt betyg