Facebook Pixel
-33.44%new

iPhone X/XS Plånboksfodral med Avtagbart Skal - Röd

✓ Vinkla plånboken som ett stativ
✓ 4 kortfack (1 kontantfack)
✓ Magnetiskt lås
✓ Äkta läder

SKU
4897058387636
- 100,00 kr
Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

 

Ett plånboksfodral till diniPhone X/XS som håller en förstklassig standard baserat på hållbarhet, funktion och sin stilrena design. Tack vare sitt äkta läder uppfyller detta plånboksfodral inte bara sin hållbarhet utan även en gedigen design. Detta plånboksfodral är utformad efter att bära de optimala funktioner såsom 3 kortfack på insidan med ett extra bakom de ordinarie och en stark magnet som håller plånboken stängd och säkrad.

Här får du två fantastiska produkter i ett då du enkelt kan separera skalet inuti från själva plånboken eftersom att skalet och plånboksfodralet hålls ihop av en inbyggd magnet.

Tack vare den extremt tunna, inbyggda och osynliga magnetplattan som täcker ryggen av skalet sitter din telefon säkert fast utan några risker för att glida ur.
Telefonen sitter i ett pålitligt och snyggt skal som skyddar din telefon på ett maximalt sätt.

Inte nog med sin praktiska lösningar så har detta plånboksfodral också ett så kallat “Flip Stand” vilket innebär att du kan använda plånboken som ett stativ för diniPhone X/XS om du tex vill kolla på film eller helt enkelt behöver ha telefon i ett vinklat läge.

Detta magnetiska plånboksfodral till diniPhone X/XS är ett utmärkt alternativ när du även vill skydda din skärm mot eventuella tapp då plånboken stängs över skärmen och den starka magneten håller allting på plats. Inte nog med skyddet för skärmen så sitter telefonen i ett avtagbart skal inuti plånboken som omfamnas av det dämpande materialet TPU. Materialet är chockabsorberande, vilket gör att din telefon blir ännu bättre skyddad mot stötar.

Enheten är ny, 100% garanti, 30 dagars öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klar betalning
SKU#: 4897058387636
Skriv din egen recension
Ditt betyg