Facebook Pixel

Om oss


Ett företag under dedikerad ledning av sina ägare sedan starten 2015, PrimeMobile är stolt över ett decennium av expertis under vilket vi framgångsrikt har reparerat över 400 000 mobiltelefoner och surfplattor.

Vårt orubbliga engagemang kretsar kring att ge kunderna en pålitlig och kostnadseffektiv service. När du köper en begagnad mobiltelefon eller surfplatta av oss kan du vara säker på att du investerar i en produkt till bästa marknadsvärde.

Att kontinuerligt optimera våra driftskostnader är ett ständigt fokus, vilket gör det möjligt för oss att konsekvent leverera konkurrenskraftiga priser till våra uppskattade kunder. Med högsta kreditvärdighet och en imponerande solvenskvot på över 80 % är PrimeMobile ett ekonomiskt sunt och pålitligt val.

Om det mot förmodan skulle uppstå problem med en produkt eller tjänst, lyser vårt engagemang för kundnöjdhet igenom när vi står redo att uppfylla våra garantiåtaganden. Ditt förtroende för oss möts med försäkran om att PrimeMobile är dedikerade till både kvalitetsservice och kundsupport.

Att köpa nytt är spännande

men att välja refurbished är en intelligensförklaring

 

Description of the imageVi bryr oss om miljön
Följ med oss i vårt arbete.

Vår verksamhet kretsar kring reparation och återanvändning, och utmanar miljöavgiften vid tillverkning av nya mobiltelefoner, som kan släppa ut upp till 80 kg CO2. Moderna telefoner håller längre än den traditionella 2-3-åriga livslängden, och genom att uppdatera och uppgradera komponenter som batterier utökar vi deras användbarhet, vilket minskar behovet av nyproduktion. Våra initiativ inkluderar valfria laddare för kunder, ett koldioxidneutralt kassaalternativ och smarta förpackningsstrategier för att minimera miljöpåverkan. På Prime Mobile är vi engagerade i hållbara metoder, vilket gör varje reparerad telefon till ett steg mot en mer miljövänlig framtid.