Facebook Pixel

Frakt & leverans

Leverans:

Din beställning skickas normalt inom 24 timmar efter beställning på vardagar. Leveranstiden för frakten är normalt 1-3 dagar efter att försändelsen skickats. Din leverans sker vanligtvis med Postnord eller DHL. Vanligtvis skickas mindre försändelser direkt hem till dig. Vid större beställningar kommer du att meddelas och sedan hämtas ut hos din lokala ombud.

Vissa produkter har längre leveranstider än normalt, och kan visas som "2-10 dagar i leveranstid". Detta gäller om en produkt finns på ett lager hos någon av våra leverantörer. Ibland kan det ta ännu längre beroende på våra leverantörers leveransprocess, vilket vi inte kan styra över.

Frakt inkluderar alla kostnader och är fullständigt försäkrad.

Ej hämtade leveranser:

Om du inte hämtar ut ditt paket, eller om du inte är tillgänglig för att ta emot leveransen, och transportören därför returnerar paketet till oss (14 - 30 dagar beroende på transportföretagets villkor), förbehåller vi oss rätten att debitera dig för våra kostnader för leveransen och returfrakten.

Skadestånd:

Vänligen informera oss omedelbart om eventuella skador så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet.

Om du upptäcker skador på paketet vid mottagandet bör du omedelbart meddela transportören och be dem göra en anmälan.

Om du upptäcker skadan först när du har öppnat paketet och skadan verkar ha uppstått under transporten, vänligen kontakta oss så guidar vi dig hur du gör en anmälan.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp eller om du har problem med transportörens hantering av reklamationen.

Alltid rekommenderad post hos PrimeMobile.se och kontakta oss via e-post på [email protected]