2024 års bästa budgetkameratelefoner: Snap & Save!

I våra moderna, snabba liv har det blivit en daglig glädje att fånga livets värdefulla ögonblick. Oavsett om du är en blivande fotograf eller helt enkelt älskar att dokumentera alla tillfällen, är det avgörande att hitta en förstklassig kameratelefon inom din budget. Så för våra vänner i och utanför Australien har vi sammanställt en genomtänkt samling av prisvärda kamerasmartphones som levererar excellens utan att bryta banken. Från den fantastiska designen hos Samsung Galaxy S22 till den kompakta kraften hos iPhone SE 2020, låt oss ge oss ut på en resa in i en värld av budgetvänlig fotografering.

 

Varje fotografs dröm: Samsung Galaxy S22

Nedan: 7242kr

Samsung Galaxy S22: Din biljett till proffsfotografering, utan prislappen. Med sin banbrytande trippelkamerauppsättning är det enkelt att fånga hisnande landskap och intrikata porträtt. Dessutom ser nattläget till att dina minnen lyser ljust under månens mjuka sken, vilket sätter en ny standard för prisvärda kameratelefoner.

 

Kamera specifikationer:

Huvudkamera: 50 MP, f/1.8, vidvinkelobjektiv

Ultrabred: 12 MP, f/2.2

Funktioner: Nattläge, Single Take, 8K-videoinspelning för oöverträffad klarhet

Telefoto: 10 MP, f/2.4, med 3x optisk zoom

 

Fulländad mångsidighet: iPhone 11 Pro Max

Nedan: 6734kr

Upplev det ultimata inom fotografering med Apples iPhone 11 Pro Max. Med ett sofistikerat trippelkamerasystem erbjuder den mångsidighet som aldrig förr, med ultravida, vidvinkel- och teleobjektiv till hands. Drivs av Deep Fusion-teknik, varje bild fångar hisnande detaljer, vilket säkerställer att dina minnen lyser. Genom att kombinera oöverträffad kvalitet med exceptionellt värde är det det perfekta valet för dem som letar efter en budgetvänlig telefon med en fenomenal kamera.

 

Kamera specifikationer:

Lås upp din kreativa vision med tre 12 MP-kameror: vidvinkel-, ultravid- och teleobjektiv (f/1.8, f/2.4, f/2.0).
Utforska detaljernas djup med funktioner som Deep Fusion och Night Mode.
Fånga livets ögonblick i fantastisk 4K-video med 60 fps.
iPhone 11 Pro Max: Där innovation möter prisvärdhet.

 

Upptäck den dolda pärlan: Samsung A54

Nedan: 5698kr

Samsung A54 blir överraskande en favorit och stoltserar med avancerad kamerateknik till ett överkomligt pris. Dess banbrytande Single Take-funktion förvandlar ögonblicksfångst och erbjuder många foto- och videoalternativ med ett enda klick. Med den här enheten är exceptionell fotografering tillgänglig utan extra kostnad.


Kamera specifikationer:

Fullpackad med funktioner som Single Take för enkel inspelning, 4K-videoinspelning och Super Steady Video
Huvudkamera: 64 MP, f/1.8 vidvinkelobjektiv
Makro: 5 MP, f/2.4
Djupsensor: 5 MP, f/2.2
Ultrabred: 12 MP, f/2.2

 

Liten men kraftfull: iPhone SE 2020

Nedan: 3108kr

iPhone SE 2020 imponerar med Apples formidabla A13 Bionic-chip och en exceptionell enkellinskamera. Dess porträttläge överträffar, ger fängslande bokeh och exakt djupkontroll som konkurrerar med avancerade modeller. Detta kompakta underverk bekräftar återigen att förstklassig prestanda inte kräver ett premiumpris.

 

Kamera specifikationer:

Huvudkamera: 12 MP, f/1.8, vidvinkelobjektiv
Funktioner: Porträttläge med avancerad bokeh, djupkontroll, 4K-video vid 60 fps