Varför visar min iPhone varningen "Viktigt meddelande" eller "Okänd del"?

Du frågade, det visar vårt engagemang för kvalitetsrenovering.

Så du har packat upp din fantastiska renoverade iPhone, bländat vänner med dess fräscha funktioner, stolt stoltserat med dina miljövänliga val, och plötsligt dyker ett varningsmeddelande upp som ser ut så här:

 

Vad betyder detta meddelande?

Prime Mobile betonar högsta kvalitet i iPhone Refurbishment. Det är därför över 1 miljon européer har valt vår tjänst.

I vår test- och reparationsprocess stöter Prime Mobiles experter ibland på något som inte går. Vanligtvis är det kameran eller batteriet. Trots tekniska ansträngningar kan vissa delar inte återupplivas.

I sådana fall återvinner vi på ett ansvarsfullt sätt originaldelen och ersätter den med en helt ny. Detta säkerställer att din renoverade handenhet konsekvent levererar den prestanda du förväntade dig.

 

Fungerar som ny - inga frågor

När din iPhone XR, XS eller en nyare modell visar meddelanden om komponentbyten utlöses det vanligtvis av icke-Apple-tjänster. På Prime Mobile prioriterar vi att använda noggrant testade, högkvalitativa komponenter som sömlöst matchar Apples original, vilket säkerställer optimal funktionalitet. De visade meddelandena äventyrar inte telefonens prestanda. För batteribyten kommer du inte att kunna kontrollera kapaciteten efter bytet, men var säker, den är troligen 100 %.

Med tiden tappar batterier naturligtvis lite ström, och även med varningen har ditt batteri förmodligen en robust 100 % kapacitet. År 2022 hade Prime Mobiles standardbatterier i genomsnitt en imponerande kapacitet på 89 %. Om varningen visas är ditt batteri inställt på att hålla två år med nästan ny funktionalitet. Meddelandet försvinner från låsskärmen efter 4 dagar och från inställningarna efter 15 dagar. I händelse av problem har vår 12-månaders Prime Mobile-garanti täckt dig.

För mer detaljerad komponentinformation, särskilt i iOS 15.2 eller senare, hittar du den i Inställningar > Allmänt > Om. Du behöver inte oroa dig; på Prime Mobile är vi dedikerade till att ta itu med eventuella problem och se till att din enhet fungerar optimalt.