Facebook Pixel
refurbished

FairPhone 4 128GB 5G

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Fairphone 4-smartphone ger dig prestanda som håller, till exempel Snapdragon 750G-processor med 5G-dataanslutning, en dubbelkamera på 48 Mpx med ToF och ett 3905 mAh batteri. Det är också den enda etiska smarttelefonen i världen, gjord av etiskt material och återvunnet material, och har en unik modulär design.
 
Enkel reparation, socialt ansvar och återvunnen plast
Fairphone 4 är en verkligt revolutionerande enhet inom konsumentelektronik. Det är den mest etiska och ekologiska smarttelefonen du kan köpa. Enheten har en unik modulär design utan några limmade delar, så att du kan reparera med en enda skruvmejsel. Fairphone erbjuder ett brett utbud av reservdelar och garanterar deras framtida tillgänglighet. Materialet är återvunnet, och fabriksarbetare som producerar smarttelefonen får en skälig lön. Du får också 5 års garanti och långsiktig support för hårdvara och programvara.
 
Skärm
Telefonen har en 6,3-tums IPS LCD-pekskärm med FHD + upplösning på 2340 x 1080 pixlar. Skärmen är skyddad av hållbart Gorilla Glass 5.
 
Kameror
På baksidan finns en 48Mpx dubbelkamera bestående av primär och ultrabred sensor och en Time-of-Flight-sensor. Kamerasystemet erbjuder avancerade funktioner som optisk bildstabilisering och autofokus och tar upp videor i upp till 4K UHD -upplösning. På framsidan är en 25Mpx selfiekamera redo att ta dina selfies med perfekt resultat.
 
Prestanda, batteri och laddning
Telefonen är utrustad med en Snapdragon 750G octa-core-processor klockad till 2,2 GHz och 8 GB RAM. Denna kombination säkerställer smidig drift för de flesta appar. Dina data kan lagras i ett 256 GB internt minne som kan utökas med ett microSD -minneskort. Enheten har ett 3905mAh löstagbart batteri som kan laddas via USB-C-kontakt.
 
Anslutningar
Fairphone 4 har en dubbel SIM-kortplats (fysisk nanoSIM och virtuell eSIM) och ansluts till internet via 5G-mobilanslutning och Wi-Fi 5. Du kan använda Bluetooth 5.1 för att para ihop den med andra enheter och göra kontaktlösa betalningar med NFC. Tack vare GPS kan du enkelt använda kartor och navigering.
 
Andra funktioner:
- Bakmonterad fingeravtrycksläsare
- Android 11 -operativsystem med Google Play Store -appbutik
- IP54 stänk- och dammbeständig