Facebook Pixel
refurbished

iPad Air 2 WIFI

Only 1 left
 
iPad Air 2 WIFI 64GB Black1
- 500,00 kr
Från 1 990,00 kr Ordinarie pris 2 490,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

iPad Air 2 Wi-Fi

Lanseringen skedde 2014, och iPad Air 2 Wi-Fi kanske inte är den senaste surfplattan på marknaden, men den erbjuder fortfarande några övertygande funktioner för den som söker ett prisvärt och bärbart alternativ. Här är en sammanfattning av de viktigaste specifikationerna och varför det kan vara värt att överväga:

Skärm

iPad Air 2 Wi-Fi har en 9,7 tum Retina-skärm med en upplösning på 2048 x 1536 pixlar. Denna upplösning ger skarp och levande grafik, vilket gör den perfekt för att titta på videor, surfa på webben och läsa e-böcker.

Batteri

Apple hävdar att iPad Air 2 Wi-Fi kan ge upp till 10 timmars batteritid på en enda laddning. Detta gör den till ett bra alternativ för användning hela dagen, oavsett om du är student, yrkesverksam eller casual användare. Det är dock viktigt att notera att batteritiden kan variera beroende på användningsmönster.

Processor

iPad Air 2 Wi-Fi drivs av A8X-chippet med 64-bitars arkitektur. Detta chip var en gång i tiden en toppmodern mobilprocessor, och även om den inte är den mest kraftfulla enligt dagens standarder, klarar den fortfarande av de flesta vardagsuppgifter, inklusive att surfa på webben, kolla e-post, titta på videor och spela spel.

Anledningar att överväga iPad Air 2 Wi-Fi

  • Prisvärd: Jämfört med nyare iPads är iPad Air 2 Wi-Fi betydligt billigare. Du kan hitta den ny eller renoverad till ett betydligt lägre pris.
  • Kompetent: Den klarar fortfarande av de flesta vardagsuppgifter, vilket gör den till ett bra alternativ för studenter, casual användare eller de som har en budget.
  • Lätt och bärbar: Med en tunn och lätt design är iPad Air 2 Wi-Fi enkel att bära med sig, vilket gör den perfekt för användning på resande fot.
  • Fortfarande supporterad av Apple: iPad Air 2 Wi-Fi får regelbundet programuppdateringar, vilket garanterar säkerhet och kompatibilitet med vissa nyare appar. Även om den inte får de senaste funktionerna och uppdateringarna bör den fortfarande fungera för grundläggande uppgifter.

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Ja, vissa iPad Air 2-modeller har mobildata. Modellerna med mobildata har ett modellnummer som börjar med A1566. Du kan kontrollera modellnumret på baksidan av din iPad. Om din iPads modellnummer börjar med A1566 har den mobildata.

Published in: Faq

Apple annonserar iPad Air 2 för att få cirka 10 timmars batteritid med regelbunden användning, som att surfa på webben, titta på videor och spela spel. Detta gäller iPad Air 2 när den var ny. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på användning och enhetens ålder.

Published in: Faq

Ja, iPad Air 2 är bättre än iPad Air på flera sätt. Den har en snabbare A8X-processor, en bakre kamera med högre upplösning på 8 MP och är tunnare och lättare. Dessutom innehåller den Touch ID, som den ursprungliga iPad Air saknar.

Published in: Faq

Anslutningar
Lightning, Audio in/out
Batteri
7340 mAh
Dimensioner
169.5 x 240 x 6.1 mm
Display
IPS
Frontkamera
1.2 MP
Grafikkort
PowerVR GXA6850
Kamera
8.0 MP
Lanseringsår
2014
Märke
Apple
Nätverk
WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
Operativsystem
iPadOS
Processor
Apple A8X Typhoon, 3 x 1.50 GHz Typhoon
RAM-minne
2.0 GB
Skärmstorlek
9.7 "
Skärmsupplösning
2048 x 1536
Vikt
437.0 g
Garanti
12 månader