Facebook Pixel
refurbished

iPhone 12 Pro Max 128GB

Only 4 left
 
iPhone 12 Pro Max 128GB 100 % batterihälsa Blå1
iPhone 12 Pro Max 128GB 100 % batterihälsa Graphite1
iPhone 12 Pro Max 128GB 100 % batterihälsa Graphite2
- 500,00 kr
Från 5 990,00 kr Ordinarie pris 6 490,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 12 Pro - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 12 Pro Max är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 12 Pro Maxs avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad trippellinsuppsättning och förbättrade funktioner för svagt ljus, omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och livfulla färger.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 12 Pro Max drivs av A14 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 12 Pro Maxs Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Uppbackad av säkerhet:

Med Apples rykte för kvalitet och innovation kommer iPhone 12 Pro Max med en solid garanti och enastående kundsupport. Lita på ett varumärke som står bakom sina produkter och ger dig försäkran om att din investering är väl skyddad.

Höj din upplevelse:

iPhone 12 Pro Max är mer än bara en enhet; det är en portal till en värld av oändliga möjligheter. Från sin fantastiska design till dess toppmoderna funktioner ger den här telefonen dig möjlighet att fånga, skapa och ansluta på sätt du aldrig trodde var möjligt. Upptäck klimatet av innovation och excellens med iPhone 12 Pro Max - ett mästerverk som lyfter tekniken till en konstform.

Förhöj din smartphoneupplevelse med iPhone 12 Pro Max. Fördjupa dig i dess mästerligt utformade design, fånga minnen med precision, upplev överlägsen prestanda och njut av självförtroendet med de senaste säkerhetsfunktionerna. Upptäck innovation när den är som bäst med iPhone 12 Pro Max - där spetskompetens möter teknik.

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Medan A14 Bionic förblir ett kraftfullt chip även idag, erbjuder A15 Bionic märkbara prestandaförbättringar över hela linjen. A16 Bionic tar det ett steg längre och visar ett avsevärt hopp i hastighet och effektivitet, särskilt för krävande uppgifter som spel, videoredigering och AI-drivna applikationer.

Published in: Faq

iPhone 12 Pro och Pro max har ett bättre kamerasystem, LiDAR-skanner, design i rostfritt stål och fler lagringsmöjligheter. Standard iPhone 12 är något billigare och har längre batteritid.

Published in: Faq

iPhone 13 Pro/Pro Max har ett snabbare chip, förbättrade kameror och längre batteritid jämfört med iPhone 12 Pro/Pro Max, men kostar också mer.

Published in: Faq

Ja, den stöder både sub-6 GHz och mmWave 5G för supersnabba datahastigheter i kompatibla områden.

Published in: Faq
6.7” Super Retina XDR och True Tone
Pro 12MP kamerasystem
12 Mpix TrueDepth
128 GB, 256 GB, 512 GB
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A14 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
5G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 3687 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
160.8 x 78.1 x 7.4 mm / 228 g