Facebook Pixel
refurbished

iPhone 8 64GB

Only 9 left
 
Iphone 8 64GB Balck 100%Batterihälsa3
Iphone 8 64GB 100%Batterihälsa Gold6
- 310,00 kr
Från 1 890,00 kr Ordinarie pris 2 200,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 8 - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 8 är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 8s avancerade kamerasystem ser till att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en 12 MP-kamera och förbättrade porträttfunktioner omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och djup.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 8 drivs av A11 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Touch ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 8s Touch ID-teknik. Lås upp din enhet enkelt, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med ett enkelt fingeravtryck. Det här avancerade systemet för fingeravtrycksigenkänning garanterar inte bara bekvämlighet, utan säkerställer också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone 8 är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone 8 sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och lyft din vardag med iPhone 8 - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

4.7 tums skärm med True Tone
12 megapixels kamera med optisk bildstabilisering
7 Mpix
Skydda din integritet med fingeravtrycksigenkänning
Supereffektivt och smart A11 Bionic‐chip
Nano-SIM
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 1821 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
Skriv din egen recension
Ditt betyg