Facebook Pixel
refurbished

iPhone 8 Plus 64GB

Only 1 left
 
iPhone 8 Plus 64GB 100% Batterihälsa Silver1
- 509,00 kr
Från 2 490,00 kr Ordinarie pris 2 999,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone 8 Plus - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone 8 Plus är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone 8 Plus avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med dubbla 12 MP-kameror och porträttlägesfunktioner omdefinierar denna kamera fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och djup.

Oöverträffad prestanda:

iPhone 8 Plus drivs av A11 Bionic-chippet och erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Touch ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone 8 Plus Touch ID-teknik. Lås upp din enhet enkelt, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med ett enkelt fingeravtryck. Det här avancerade systemet för fingeravtrycksigenkänning garanterar inte bara bekvämlighet, utan säkerställer också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone 8 Plus är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone 8 Plus sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och lyft din vardag med iPhone 8 Plus - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära.

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

5,5 tums skärm med True Tone
Dubbel 12 megapixels kamera med optisk bildstabilisering
7 Mpix
Skydda din integritet med fingeravtrycksigenkänning
Supereffektivt och smart A11 Bionic‐chip
nano-SIM
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 2691 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
158,4 x 78,1 x 7,5 mm / 202 g
Skriv din egen recension
Ditt betyg