Facebook Pixel
refurbished

iPhone XS 64GB

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Upplev Innovationens Kraft med iPhone XS - En Ny Nivå av Mobilteknologi

Design:

iPhone XS är ett riktigt mästerverk av design och funktionalitet. Genom att kombinera premiummaterial med precisionskonstruktion utstrålar den här enheten elegans samtidigt som den förblir exceptionellt praktisk. Apples engagemang för att tänja på gränserna för estetik och ingenjörskonst framhävs i varje detalj.

Fånga minnen med precision:

iPhone XS avancerade kamerasystem säkerställer att dina minnen bevaras i utsökt detalj. Med en sofistikerad konfiguration med dubbla linser och förbättrade möjligheter för svagt ljus, omdefinierar den här kameran fotografi, så att du kan fånga ögonblick med oöverträffad klarhet och färgstarka.

Oöverträffad prestanda:

iPhone XS, som drivs av A12 Bionic-chippet, erbjuder oöverträffad hastighet och effektivitet. Navigera smidigt genom uppgifter, njut av appar med grafikintensivt innehåll och upplev responsiv prestanda, allt samtidigt som du bevarar batteritiden. Den här enheten hänger enkelt med i din krävande livsstil.

Face ID för ultimat säkerhet:

Upplev sömlös säkerhet med iPhone XS Face ID-teknik. Lås upp din enhet utan ansträngning, gör säkra betalningar och få tillgång till dina appar med en enkel blick. Detta avancerade ansiktsigenkänningssystem garanterar inte bara bekvämlighet utan också att dina data förblir säkra i dagens uppkopplade värld.

Lyft din vardag:

iPhone XS är mer än bara en enhet; det är en följeslagare som berikar din dagliga tillvaro. Med sin blandning av stil, prestanda och säkerhet smälter iPhone XS sömlöst in i din unika livsstil och förbättrar varje ögonblick du upplever. Omfamna en ny era av smartphoneteknik och förbättra din vardag med iPhone XS - där innovation förvandlar det vanliga till det extraordinära.

 

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Den största skillnaden är storleken: XS Max har en större 6,5-tumsskärm jämfört med XS:s 5,8-tumsskärm. XS Max har också ett lite större batteri och lite annorlunda kameraspecifikationer.

Published in: Faq

iPhone XR är ett mer prisvärt alternativ med en lite mindre skärm och en enda bakre kamera. Den använder samma A12 Bionic-chip och erbjuder liknande prestanda som XS och XS Max, vilket gör det till ett prisvärt val.

Published in: Faq

Bland de tre har iPhone XR den längsta batteritiden, följt av iPhone 11 och sedan iPhone XS. Medan XS har den mest kraftfulla processorn, bidrar XR:s större batterikapacitet och något mindre krävande display till dess fördel i batteritid.

Published in: Faq

Båda telefonerna har högkvalitativa skärmar, men iPhone XS Max använder en något nyare OLED-teknik som kan erbjuda djupare svärta och högre ljusstyrka.

Published in: Faq
5.8” Super Retina OLED-skärm med HDR och True Tone
Dubbel 12 MP-kamera med optisk bildstabilisering, porträttläge och porträttljus samt 4K-video upp till 60 fps
7 Mpix TrueDepth
64 GB, 256 GB, 512 GB
Identifieringen skyddar din integritet
Supereffektivt och smart A12 Bionic‐chip
Dubbla SIM-kort (nano-sim och eSIM)
5.0
Lightning
4G / LTE, Wi-Fi
Li-ion 2658 mAh batteri, trådlös laddning, fungerar med Qi-laddare
143.6 x 70.9 x 7.7 mm / 177 g