Facebook Pixel
refurbished

Sony Xperia 10 lV 128GB 5G

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

Enhet är som ny med kartong, 100% batterihälsa, 12 månaders garanti, 30 dagar öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klarna betalning

Skriv din egen recension
Ditt betyg

Sony Xperia 10 IV smartphone har 5G-datanslutning, IP65/68-klassat skydd mot vatten och damm, en otrolig 6 tums OLED-pekskärm med hög upplösning och ett modernt 21:9 bildförhållande, samt en uppsättning av tre kameror. Dess 5000mAh-batteri med snabladdning kommer inte lämna dig batterilös, och för er ljudälskare finns det ett 3.5 mm ljuduttag, Bluetooth 5.1 och den stödjer flera olika högkvalitativa ljudstandarder.

21:9 pekskärm
Xperia 10 IV har en rymlig 6 tums OLED-pekskärm med FHD+-upplösning på 1080 x 2520 pixlar och HDR-visningssfunktion. Vad som verkligen får den att stå ut är bildförhållandet på 21:9, vilket ger en helt ny användarupplevelse och gör det enklare att få plats med mycket mer innehåll än vad du är van med. Sony har utrustat denna enhet med ett dedikerat multi-fönsteralternativ där du kan dela skärmen i två separata fönster och köra olika appar samtidigt. Med en ny pop-up-fönsterfunktion kan du även överlappa ett fönster med ett annat för att snabbt hantera uppgifter, såsom att svara på ett meddelande, och sen gå direkt tillbaka till det du höll på med. Trots skärmens storlek gör bildförhållandet det enklare att hålla och manövrera enheten med en hand. Även om du ändå har problem att nå överallt kan du använda enhandsläget och praktiska Side Sense-funktionen som ger dig snabb tillgång till dina appar. Skärmen är täckt av ett hållbart Gorilla Glass Victus.

Kameror
Denna smartphone har en kombination av en 12Mpx primär sensor med upp till 10fps AE-bursts och f/1.8 bländare, tillsammans med en 8Mpx ultrabred kamera med stor betraktningsvinkel och en 8Mpx telefoto-kamera med 2x optisk zoom utan digital försämring. Denna kombination gör den mångsidig och du kan fota allt från landskap och arkitektur till vackra porträtt. Du kan även räkna med avancerade AI-drivna funktioner såsom nattläge och autoläge som upptäcker ditt föremål, analyserar föhållandena och använder sedan den bästa inställningen för fotograferingen. Den 8Mpx främre kameran med f/2.0 bländare är alltid redo att ta otroliga selfies.

Prestanda, anslutningar och lagring
Inuti Xperia 10 IV finns en 2.2 GHz snapdragon 695 åttakärnig processor tillsammans med 6 GB RAM, denna kombination hanterar dina favoritappar eller spel. Den 128GB stora interna lagringen kan lagra allt du behöver och kan expanderas med ett microSDXC-minneskort med upp till 1TB kapacitet.
När det kommer till anslutningar har denna smartphone allt att erbjuda - 5G och Wi-Fi 5 internetanslutning, GPS, GLONASS, Beidou, Galileo och QZSS-platstjänster, Bluetooth 5.1 och NFC för kontaktlösa betalningar och ihopparning. Den har även ett klassiskt 3.5 mm hörlursuttag. Du kan antingen använda ett nanoSIM-kort eller en nanoSIM/eSIM-kombination för dubbla SIM-funktioner.

Batteri och laddning
Enheten får dess kraft från 500mAh-batteriet med USB-C 3.1-strömförsörjning. Den stödjer flera energihanteringar och energisparande-lägen så du kan få den bästa batteritiden.

Mer information:
- IP65/68 vattentålighet och dammskydd
- Android 12 operativsystem
- Hi-Res Audio