Facebook Pixel
-21.28%new

MacBook Air 11 Retina (A1465) bildskärmsenhet – silver

✓ Byggsäkring av högsta klass
✓ Perfekt passform garanteras
✓ Återuppliva din MacBook

SKU
EXA111744
- 1 000,00 kr
Specialpris 3 699,00 kr Ordinarie pris 4 699,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

MacBook Air 11 Retina (A1465) bildskärmsenhet – silver

Uppgradera din MacBook Air 11 med denna eleganta och snygga Retina Display Assembly i silver. Denna displayenhet är kompatibel med A1465-modellen och är en perfekt ersättning för din skadade eller utslitna skärm. Oavsett om du är student, professionell eller en tillfällig användare, kommer denna bildskärm att förbättra din övergripande tittarupplevelse och ge dig skarpa, levande bilder.

Nyckelfunktioner:
Retina Display: Njut av kristallklara bilder och högupplösta videor med Retina Display, som erbjuder en upplösning på 1366×768 pixlar.
11-tumsstorlek: Den kompakta 11-tumsstorleken gör den perfekt för användning på språng, och passar lätt i din väska eller ryggsäck.
Snygg design: Silverfärgen ger en touch av elegans till din MacBook Air och kompletterar dess eleganta och moderna design.
Enkel installation: Displayenheten levereras med alla nödvändiga verktyg och tillbehör, vilket gör installationen till en lek.
Hållbar konstruktion: Tillverkad med material av högsta kvalitet, denna bildskärmsenhet är byggd för att hålla, vilket säkerställer långvarig användning utan problem.
Förbättrad klarhet: Med förbättrad kontrast och färgnoggrannhet ger Retina Display exceptionell klarhet och rika detaljer.

Uppgradera din MacBook Air 11 med denna högkvalitativa bildskärmsenhet och njut av en uppslukande visuell upplevelse. Oavsett om du använder din MacBook Air för arbete, underhållning eller båda, kommer denna bildskärm att ge ditt innehåll liv med enastående tydlighet. Handla nu och ge din MacBook Air ett nytt liv!

Enheten är ny, 100% garanti, 30 dagars öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klar betalning

SKU#: EXA111744

SP
Skriv din egen recension
Ditt betyg