Facebook Pixel
-33.44%new

3MK Xiaomi Poco F5 Pro Mobilskal Matt - Svart

✓ Perfekt passform
✓ Skyddar mot repor och stötar
✓ Full åtkomst till knappar

SKU
A00HUR5903108527033
- 100,00 kr
Specialpris 199,00 kr Ordinarie pris 299,00 kr

Gratis retur med full 12 månaders garanti.

1-3 dagars leverans rekommenderad brev.

30 dagars ångerrätt på alla mobiltelefoner & reservdelar.

Alltid svara snabbt effektiv kundtjänst.

3MK Xiaomi Poco F5 Pro Mobilskal Matt - Svart

Snygg – pryder din smartphone samtidigt som den ger effektivt skydd

Testad - Absorber125™-klass, PZH- och RoHS-certifierad

Motståndskraftig mot smuts, repor och missfärgning

designerskydd
3mk Matt Case black är ett unikt svart Mobilskal som bevisar att toppprestanda och en snygg finish kan gå hand i hand. Det mattsvarta skalet skyddar din enhet perfekt och förvandlar den till en superfashionabel, elegant accessoar. Det innovativa materialet (TPU - termoplastisk polyuretan) är mycket flexibelt och behagligt att ta på, absorberar effektivt stötar och behåller sin ursprungliga estetik i flera år. Strukturen möjliggör bekväm trådlös laddning. Du kan köpa Black Matt Case i en version som perfekt matchar din smartphonemodell.

Kvalitet och säkerhet
I 3mk Matt Case går svart design hand i hand med kvalitet och säkerhet. Dess fallmotstånd har bekräftats i tester. Absorber125™-betyget betyder att en smartphone skyddad med 3mk Matt Case svart har överlevt 26 fall från en höjd av 125 cm - utan några skador. Det är högre än skydd av militärklass När det tappas dämpar skalet stöten. Tack vare de upphöjda kanterna är kameran också skyddad. Matt Cases säkerhet för hälsan bekräftas av PZH-certifiering och för miljön av RoHS-certifiering.

Ökad hållbarhet
Inga fler frekventa, miljöovänliga köp av nya smartphoneskydd! Genom att välja 3mk Matt Case black kan du njuta av den oklanderliga estetiken och den hygieniska renheten i skalet under riktigt lång tid. Det mattsvarta skalet är tillverkat i ett mycket slitstarkt och lättskött material, som är resistent mot spår av användning. Du kan snabbt tvätta skalet med tvål och vatten, maskintvätta det tillsammans med dina kläder eller till och med desinficera det med alkoholbaserade produkter – utan att behöva oroa dig för eventuella färg- eller formförluster.

Tillverkare: 3MK 
EAN: 5903108527033 
Färg: Svart
Passar: Xiaomi Poco F5 Pro

Enheten är ny, 100% garanti, 30 dagars öppet köp, 1-3 dagars leverans. Klar betalning

SKU#: A00-HUR-5903108527033

B2B
Skriv din egen recension
Ditt betyg